banner101

Düzce Belediyesi Cngli Otobüsler İçin Karar Verilecek

Düzce Belediyesi toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere, çevre dostu olarak tabir edilen sıkıştırılmış doğalgaz ile çalışan CNG tipi otobüs alınması için belediye meclisi karar verecek. Bir önceki oturumda komisyonda görüşülmek...

Düzce Belediyesi Cngli Otobüsler İçin Karar Verilecek
Düzce Belediyesi toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere, çevre dostu olarak tabir edilen sıkıştırılmış doğalgaz ile çalışan CNG tipi otobüs alınması için belediye meclisi karar verecek. Bir önceki oturumda komisyonda görüşülmek üzere havale edilen 5 adet CNG’li halk tipi otobüs alımı karara bağlanacak.
Düzce Belediyesi ulaşım ağını zenginleştiriyor. Şehir içi ulaşımında vatandaşların ekonomik, hızlı, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımına öncelik verilerek planlanan sistemde CNG’li otobüsler de seferde olacak. Yakıt tasarruflu ve çevre dostu olarak bilinen CNG’li otobüslerin alımı için Meclis 11 Mart oturumunda karar verecek. Meclisin geçen hafta toplanan ilk oturumunda söz konusu gündem görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmişti. İlgili madde, İlave imar ve imar tadilat talepleri ağırlıklı gündem maddeleri ilgili komisyonlarda görüşüldükten sonra Meclisin 11 Mart Cuma günü saat 18,30’da yapılacak olan ikinci toplantısında karara bağlanacak.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0