banner101

Under Armour’dan Eurocup Şampiyonu Darüşşafaka’ya Tam Destek!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, Eurocup şampiyonu Darüşşafaka’yı desteklemekten gurur duyuyor.

Under Armour’dan Eurocup Şampiyonu Darüşşafaka’ya Tam Destek!
 İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, 7DAYS EuroCup 2017-18 sezonu şampiyonluğunu kazanarak büyük bir başarı elde eden Darüşşafaka basketbol takımını desteklemekten gurur duyuyor.

Eurocup final serisi ikinci maçında Rus ekip Lokomotiv Kuban'ı 67-59 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Darüşşafaka’nın giyim sponsoru olan Under Armour, gelişmiş kumaş ve ayakkabı teknolojisine sahip ürünleriyle basketbolcuların en üst seviye performans göstermelerinde önemli bir rol oynadı.

‘Sporcuların her anında yanındayız’

Darüşşafaka’nın bu tarihi başarısından dolayı büyük gurur duyduklarını belirten Under Armour Türkiye Genel Müdürü Aydın Kanatlı, “Under Armour olarak geliştirdiğimiz yüksek teknolojili ürünler sayesinde sporcuların her anında yanında bulunuyoruz. Sporcuları hedeflerine daha hızlı ulaştırmayı hedefleyen ürünlerimiz Darüşşafakalı basketbolcuların da performanslarını en üst seviyeye çıkararak, onları şampiyonluğa ulaştırdı.” dedi.

Under Armour Hakkında

Under Armour, 1996 yılında Amerikalı futbolcu Kevin Plank tarafından kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uzakdoğu ve Afrika pazarlarındaki yatırımları ile yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Türkiye’de 20 mağazası bulunan Under Armour, online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0