‘‘GaggenauEvi’’ Milano’da gerçekleşecek EuroCucina 2018’de kapılarını açıyor.

Profesyonel düzeyde lüks ev aletleri markası Gaggenau, 17-22 Nisan tarihlerinde Milano Salone del Mobile’de gerçekleştirilen EuroCucina’ya katılacak. Milano’daki prestijli buluşmaya 5. kez katılan ve bu yıl, “Gaggenau Evi” konseptiyle yer alacak marka, iF 2018 Altın ürün tasarım ödüllü Vario Cool 400 soğutma serisi ile cihazlarını mutfağın ötesine taşıyor.

‘‘GaggenauEvi’’ Milano’da gerçekleşecek EuroCucina 2018’de kapılarını açıyor.
banner98
 İlhamını etkileyici mimari duruşlardan alan ve gelişmiş estetiği takdir edenler için tasarlanan yeni Vario Cool 400 soğutma serisi, bu tasarım ilkeleriyle eşanlamlı bir stand konsepti oluşturuyor. Yeni ürün yelpazesi; soğutucular, dondurucular, soğutucu-dondurucular ve şarap soğutma dolaplarından oluşan bir portföyü içeriyor. Modülerliği, kusursuz entegrasyonun pürüzsüz hatları ile bir araya getiren bu heykelimsi cihazlar, modern mutfağın görünümünü yeniden tanımlıyor.

‘Gaggenau Evi’nin odağında açık plan mutfak bulunuyor. Evde, tümü özgün malzemeler, ışık ve detaylar ile birleşen ve birbirine bağlı antre, garaj, yaşam alanı ve mutfak yer alıyor. Standa gelen ziyaretçiler, Gaggenau’nun çağdaş mimarinin en üst düzey mimari duruşunu yaratmak üzere yaşam kültürü ile bütünleştirdiği cihazların gerçek doğasını deneyimleyecekler.

Tüm ayrıntılarıyla tasarlanan ev, yeni Vario Cool 400 soğutma serisinin işlevselliğine ve muhteşem estetiğine mükemmel şekilde ayna tutan güçlü bir duruş yaratıyor. Ayrıca, ev içi parçalar ve dekorasyon da markanın fonksiyonalizm, doğal malzemeler ve entelektüel lüks ile bağlantısını yansıtmak üzere özenle seçildi.

EuroCucina 2018 ile Gaggenau ilk defa bu büyüklükte bir stand konsepti yarattı. Yeni ürün yelpazesinden ve ödüllü ilerici tasarımından ilham alan bu tam ölçekli mimari duruş, markanın kültürel ilişkilerini içinde barındırıyor. Cihazların, mutfağın ötesine gidebilme becerisini gözler önüne sermek üzere alan yaratıyor.

Global Gaggenau Markası Başkanı Sven Schnee şöyle konuştu: “Ev konseptimiz, markamızı salt bir mutfak aletleri üreticisinden daha fazlası olarak vitrine koyma arzumuzdan çıktı. Gaggenau’nun yaşam kültürü vizyonunu anlatan bir sergi alanı yaratmak istedik ve günümüzün çağdaş dünyasında yaşamanın ne demek olduğunu anlattık. Mobilyalar ve duvarlara asılan sanat eserlerinden binanın iç ve dış kurgularına kadar her şeyi dikkatlice değerlendirip seçtik. ‘Gaggenau Evi’ cihazlarımızın mutfağın çok ötesine geçme yeteneğini mükemmel şekilde yansıtan, gerçekten mimari bir duruş yaratarak ev içi kültürün günlük ritüellerindeki rolüne bir kişilik kazandırıyor.”

‘Gaggenau Evi’ni tamamlamak üzere, Gaggenau, benzer bir düşünüşe sahip, son derece saygın bir dizi marka ile işbirliği yaptı. Evin bir parçası olarak sunulan küratörlüğü yapılan parçalar arasında Aston Martin DB11, Schotten & Hansen’den ahşap iç aksesuarlar, Walter Knoll’dan modern mobilyalar, Occhio’dan aydınlatmalar, Eduard Micus’tan ısmarlama bir sanat eseri, Porro’dan dekoratif bir raf, Nymphenburg’dan porselen heykelcikler sunuluyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0