Bursaspor'da Le Guen ile yollar ayrıldı

Bursaspor'da, Fransız teknik direktör Paul Le Guen'in sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

Bursaspor'da Le Guen ile yollar ayrıldı
banner98
 Bursaspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Paul Le Guen ile dün akşam başlayan ve bugün de devam eden görüşmelerde, sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine ilişkin yaptığımız bütün tekliflere olumsuz cevap verilmiştir. Bu doğrultuda, sözleşmede yer alan tek taraflı fesihe ilişkin özel madde kapsamında, Paul Le Guen ve yabancı yardımcılarıyla olan sözleşme tarafımızdan tek taraflı olarak feshedilmiştir." denildi. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından kulüp başkanı Ali Ay, dün akşam Özlüce Tesisleri'nde Le Guen ile bir araya gelerek yolları ayırmak istediklerini söyledi. 

Ali Ay'ın, teklifini düşünmek için süre isteyen Fransız teknik adam, tesislerden ayrıldı. Ali Ay ile bu sabah yine tesislerde bir araya gelen Le Guen, karşılıklı fesih teklifini kabul etmediğini iletti. Bunun üzerine Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, sözleşmeyi tek taraflı feshetme kararı aldı. Karar, Le Guen ve yardımcılarına bildirildi.

Bursaspor, Mustafa Er'e emanet

Ligde kalan 6 hafta için takımın, Le Guen'in yardımcılığını yapan antrenör Er'e teslim edilmesi kararlaştırıldı.

Yeşil-beyazlı yönetim, akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenman öncesi tesislere davet ettiği Er ile görüşerek kararı kendisine tebliğ etti.

Bursaspor'da Göztepe maçı hazırlıkları çerçevesinde, bu akşam yapılacak antrenmanda, takımın başında Mustafa Er olacak.

Öte yandan, Le Guen de bazı oyuncular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşıp Özlüce Tesisleri'nden ayrıldı.

Mustafa Er, yeşil-beyazlı takımın geçen sezon 2-1 kazanarak, ligde kalmayı garantilediği son maç olan Trabzonspor karşılaşmasında, takımın başında teknik direktör olarak sahaya çıkmıştı. Er, Le Guen'in teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından yardımcı antrenör olarak görevini sürdürüyordu.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0