banner101

Yıldırım’da ’Meydan Sahnesi’ Rüzgarı

Ramazan etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü isimleri ilçe sakinleriyle buluşturan Yıldırım Belediyesi’nin ağırladığı, İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları, izleyenleri kahkahaya boğdu.Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı kültür...

Yıldırım’da ’Meydan Sahnesi’ Rüzgarı
Ramazan etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü isimleri ilçe sakinleriyle buluşturan Yıldırım Belediyesi’nin ağırladığı, İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları, izleyenleri kahkahaya boğdu.
Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı kültür sanat etkinliklerini ilçe sakinleriyle buluşturan Yıldırım Belediyesi, İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularını ağırladı. Daha önce Barış Manço Kültür Merkezi’nde sergiledikleri Benimle Delirir Misin?, Hak Dostum Hak ve Pijamalı Adamlar tiyatro oyunlarıyla büyük beğeni toplayan İstanbul Meydan Sahnesi ekibi, Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde düzenlenen söyleşide Yıldırımlılara keyifli dakikalar yaşattı. Programa, TRT’de yayınlanan Seksenler dizisinin ünlü oyuncuları Faruk Sofuoğlu, Tahsin Taşkın, Mehmet Elmas ve Hacı Ali Konuk katıldı. İstanbul Meydan Sahnesi Sanat Yönetmeni de olan Faruk Sofuoğlu, bir kez daha Yıldırım’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekibin Karadenizli sanatçısı Tahsin Taşkın, anlattığı fıkralar ve taklitleriyle programa damga vururken, Hacı Ali Konuk, Mehmet Elmas ve Faruk Sofuoğlu izleyenlerle eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Ramazan’ın manevi havasına uygun konuların da işlendiği programın bitiminde izleyenler sanatçıları ayakta alkışlandı. Ünlü sanatçılar, Ramazan ayında ilçe sakinleri ile bir araya gelerek keyifli bir akşam yaşamalarına vesile olan, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.
Yıldırımlılara, ilçenin yaşam standartlarını yükselteceklerine dair söz verdiklerini hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bu kapsamda önemli projelere imza attık. Çocuklardan gençlere, kadınlardan yaşlılara 138 bin hemşehrimiz kültürel etkinliklerimize katıldı. Paneller, sempozyumlar düzenledik. Şimdi de Ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerle bu faaliyetlerimize devam ediyoruz. Yıldırım’ın adı kültürel ve sanatsal faaliyetlere anılmaya devam edecek” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0