Sağlıkta Örnek İşbirliği

BUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE VM MEDİCAL PARK BURSA HASTANESİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL UYARINCA, BUSKİ ÇALIŞANLARI, VM MEDİCAL BURSA HASTANESİ’NİN SAĞLIK HİZMETLERİNDEN İNDİRİMLİ YARARLANACAK.

Sağlıkta Örnek İşbirliği
banner98

BUSKİ Genel Müdürlüğü ile VM Medical Park Bursa Hastanesi arasında imzalanan protokol uyarınca, BUSKİ çalışanları, VM Medical Bursa Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

Örnek işbirliği protokolü, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ile VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan imzaladı. Çalışanlarının sağlıklarına büyük önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan’a sağlanan sağlık imkanı nedeniyle teşekkür etti.

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan da sağlık kuruluşunun marka kuruluşu olarak hizmetin en iyisini hedeflediklerini belirterek, bu kapsamda, BUSKİ gibi büyük bir kamu kurumunun çalışanlarına da sağlık hizmeti sunacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Törende BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Adem Vural, BUSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Yıldız, VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Esra Molla, Pazarlama Müdürü İrfan Doğan ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Didem Aras da hazır bulundu. 
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0