“MÜZEYYEN” MEMLEKETİ BURSA’YA GELİYOR

Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un gerçekleştirdiği, Şevval Sam’ın sahnelediği “Müzeyyen” müzikali sanatçının memleketi Bursa’ya geliyor. İstanbul seyircisinin büyük ilgi gösterdiği ve izleyen herkesin beğenisini toplayan “Müzeyyen” Bursa seyircisine de unutulmaz bir gece yaşatacak.

“MÜZEYYEN” MEMLEKETİ BURSA’YA GELİYOR
banner98

Yılın en iddialı müzikal çalışmalarından biri olan Şevval Sam’ın sahnelediği “Müzeyyen” müzikali usta sanatçının memleketi Bursa’da sevenleriyle buluşacak. Türk müziğinin duayen isimlerinden Müzeyyen Senar’ın iz bırakan şarkılarını Şevval Sam’ın yorumladığı müzikli gösteri, 2 saat süresince izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

Müzeyyen Senar’ın keşfedilişi, Atatürk’ün önünde ilk kez şarkı söyleyişi gibi önemli anılarının sahnelendiği müzikalde, sanatçının anneliği, aşkları, hüzünleri ve mutluluklarına dair kesitler de seyirciyle paylaşılacak.

Figen Şakacı’nın yazdığı, Engin Alkan’ın yönettiği, Fahrettin Yarkın’ın sanat direktörlüğünü, Cem Yılmazer’in sahne dekor tasarımını ve Esra Başıbüyük’ün kostüm tasarımını yaptığı “Müzeyyen” müzikalinde Şevval Sam’a daha önce Müzeyyen Senar ile birlikte çalışan usta müzisyenler; Serdar Kaşıkçılar, İsmail Topyanak, Mustafa Taşpınarlı, Sezgin Sezer ve Fahrettin Yanar eşlik ediyor.

19 Mart Pazartesi akşamı Bursa Merinos Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan müzikalin biletleri Biletix’de.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0