banner102

BTB YÖNETİMİNDEN SEÇİMLERİ TAMAMLANAN İLÇE ODA VE BORSALARA TEBRİK ZİYARETİ

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ile BTB Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, ilçelerde seçim sürecini tamamlayan oda ve borsalara tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

BTB YÖNETİMİNDEN SEÇİMLERİ TAMAMLANAN İLÇE ODA VE BORSALARA TEBRİK ZİYARETİ

İnegöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, Karacabey TSO Başkanı Naci Güncü, Mustafakemalpaşa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ve Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu ile görüşen Özer Matlı başkanlığındaki BTB heyetinin ziyaretlerinde, birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

İlçe oda ve borsaları ziyaretleri sırasında konuşan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı Bursa’daki oda ve borsaların üyeleri ile birlikte üretimden ihracata, istihdama kadar önemli bir gücü temsil ettiğini söyledi.

Ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde diğer oda ve borsalarda yapacakları görüşmeler ile devam edeceğini belirten BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Bursa, ilçeleri ile birlikte bir bütündür ve istişare toplantıları başta olmak üzere birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerle üyelerimize daha çok faydalı olmanın değerlendirmelerini yapıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0