banner102

Aydın AK Parti ‘Ömer Halisdemir’ bebekleri ağırladı

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, kahraman şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği bebeklerin ailelerini sevindirdi.AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK...

Aydın AK Parti ‘Ömer Halisdemir’ bebekleri ağırladı
AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, kahraman şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği bebeklerin ailelerini sevindirdi.
AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Aydın’ın Efeler ve İncirliova ilçelerinde dünyaya gelen,15 Temmuz’da darbe kalkışmasının seyrini değiştiren kahraman şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği bebekler ve aileleri ile bir araya gelerek çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Baba Yasin Deniz yaptığı açıklamada, yeni doğan oğluna "Ömer Halisdemir" ismini verdiklerini belirterek, "Hainlere ilk kurşunu sıkan Şehit Ömer Halisdemir gibi yiğit ve kahraman olmasını istediğim için bu ismi verdim. Rrahmetle yad ediyorum” dedi.
Baba Ali Mayakan ise, “Darbe girişimi bizleri çok etkiledi, ülkemizin geleceğine kast eden hainlere canı pahasına dur diyerek, canını feda eden kahraman şehidin ismini oğlumuza verdik. Çok mutluyuz’’ dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0